GRUPPRESOR

Det är enkelt att få buss av Sweden Bus Travel. Vi tillhandahåller bussar och erbjuder flexibla lösningar för alla typer av transporter. Vi har gedigen erfarenhet av att skräddarsy längre och kortare resor för företag, föreningar och skolor.
Denna förfrågan är inte bindande.

ATT RESA MED OSS

Så reser du med oss

Åka buss är trevligt! Redan första resdagen får du nya vänner eller kanske träffa gamla bekanta med gemensamma reseminnen. Även själva resan till semestermålet blir spännande med kortare besök vid sidan av stora vägar och med bussen kommer du alltid nära till sevärdheterna.

VÅRA BUSSAR

Alla bussar är helturistbussar, rökfria och utrustade med bekväma fällbara säten, WC, trepunktsäkerhetsbälten, luftkonditionering, WIFI TV/DVD-AUX, eluttag vid varje sätt, kylskåp. 

PASS

Trots att passkontroll endast sker i undantagsfall inom Schengenområdet, måste du kunna legitimera dig under vistelsen utomlands. Passet och det nationella id-kortet är då de enda giltiga dokument som styrker identitet och medborgarskap.

Påstigningsplatser

Vi har påstigning från flera orter. Inga anslutningstillägg förekommer från de påstigningsorter som vi erbjuder, dock kan det förekomma anslutningsbussar till och från huvudbussen med anledning av chaufförens arbetstider. 

ÖNSKEMÅL

Önskemål om att sitta tillsammans i buss och restaurang samt önskemål om rum nära varandra o.s.v. ska meddelas vid bokning. Plats långt fram i bussen kan endast ske i mån av plats. Vi kan inte garantera utfallet. 

BORTGLÖMT

 Har du glömt något på bussen? Vi har ingen samlad hantering av föremål som glömts ombord. Hittar du själv något som en medresenär har glömt kvar, lämna det till personalen ombord eller bussföraren. Vi har tyvärr mycket begränsade resurser till efterlysning. Kontrollera därför mycket noggrant hotellrum, restaurang och buss innan du lämnar dessa.

BETALNING

Betalning av resan. Efter gjord bokning erhåller man Resebevis samt inbetalningskort med OCR nummer.
Dessa ska betalas till BG BG-nummer 5517-3967 som står angivet på inbetalningskortet. Priserna I vårt program ser du tydligt vad som ingår i resans pris.

FÖR STORA GRUPPER

RESA I STÖRRE GRUPP

Är ni 35 personer eller fler kan ni välja att resa i egen buss på valfritt datum. För att underlätta för dig som planerar så finns ett grundpaket med tillägg för välkomstdrink, konferensrum, SPA-upplevelser, lunch med mera. Mot en högre kostnad kan även mindre sällskap få egen buss eller lördagsavgång

För en mindre grupp

RESA I MINDRE GRUPP

Är ni 10, 20, 30 eller fler och önskar en egen resa! Låt oss arrangera hela resan efter era önskemål! Vi kan presentera ett flertal färdiga sällskapsresor allt från en halvdag till en månad. Ha gärna egna förslag – annars ställer vi upp som er idébank. Det är roligare när man är många! Detta gäller inte minst reseupplevelser. Kryssningen passar för såväl vänner som företagets kundresa, personalresa eller för föreningar.